Skip to content

Valmentajat ja kouluttajat

Taru Maamies

(DI, TkL), yritysvalmentaja, Laurea-ammattikorkeakoulu

Taru on kokenut ja tuloshakuinen liiketoiminta- ja muutosjohtaja sekä yritysvalmentaja. Tarun vahvuuksia ovat mm. strategialähtöinen liiketoiminnan kehittäminen muutostilanteissa sekä johtamisen, esihenkilötyön ja henkilöstön osaamisen kehittäminen. Tavoitteena motivoitunut, itseohjautuva ja muutoskyvykäs työyhteisö.
MUUVO-hankkeessa Tarun vastuulla ovat osaamisen johtamisen ja osaamisen kehittämisen valmennukset sekä muutoksen hallinta. Tarun taustaan voit perehtyä tarkemmin osoitteessa http://www.linkedin.com/in/tarumaamies

Maarit Laihonen

(KTT, VTM), yritysvalmentaja,
Metropolia Ammattikorkeakoulu

Maarit on tutkinut ja opettanut yritysvastuuta, kestävää kehitystä ja etiikkaa yli kymmenen vuoden ajan. Hän on työskennellyt yhdessä kaikenlaisten organisaatioiden kanssa valtionhallinnosta yrityksiin ja kansalaisyhteiskuntaan, tuntee niiden toiminnan, dynamiikat ja haasteet. Valmentajana Maarit syttyy kehittämään ideoita ennakkoluulottomasti yhdessä yritysten kanssa. Maaritin valmennuksessa innostutaan uudesta, ammennetaan viimeisimmistä toimintaympäristön käänteistä ja sekä tuoreesta tutkimustiedosta.

Sirpa Aitoaho​

(RKM, MKT, LAT), yritysvalmentaja Laurea-ammattikorkeakoulu

Sirpa on keskusteleva ja ratkaisuhakuinen sparraaja –keskiössä yrityksen ja sen henkilöstön osaamisen kehittäminen strategian näkökulmasta ja positiivinen muutoshallinta. Lisäksi hänellä on osaamista kestävän kehityksen teeseistä ja LEAN-toteutuksesta kehittämistyössä. Sirpalla on pitkä ja monipuolinen kokemus kaupan-, rakennus- ja IT- alan liiketoiminnoista. Sirpan vahvuuksia ovat ihmisläheinen johtaminen, muutoshallinta, strategiatyö ja liiketoiminnan kehittäminen. Sirpa tuuraa hankkeessa Mika Launikaria 31.1.2023 saakka.

Mika Launikari

(FT, KTM), kouluttaja, yritysvalmentaja
Laurea-ammattikorkeakoulu
Mika on pois hankkeesta 1.12.2022-31.1.2023 välisen ajan. Häntä tuuraa Sirpa Aitoaho.

Mika on koulutuksen ja työelämän kansainvälistymisen asiantuntija, jonka erityisosaamisalueet ovat uraohjaus, osaamisen kehittäminen, monikulttuurisuus ja kansainvälinen liikkuvuus. Mika on toiminut julkishallinnossa Suomessa ja Euroopan unionin instituutioiden palveluksessa. MUUVO-hankkeessa Mika keskittyy itsensä johtamisen, osaamisen tunnistamisen ja kehittämisen sekä muutosjohtamisen asioihin erityisesti yksilön näkökulmasta.
Lisätietoja Mikasta www.launikari.eu (+Mikan väitöskirja: ‘Homo interculturalis – Identity, interculturality and career learning within EU institutions’)

Perttu Pohjonen

(MMM), kouluttaja, yritysvalmentaja
Metropolia Ammattikorkeakoulu

Perttu on sitkeä, kokenut ja ratkaisusuuntautunut kestävän kehityksen sanansaattaja, muutoksentekijä ja sparraaja. Hän on saanut kattavan työkokemuksen hankinnoista ja kilpailuttamisesta sekä toimittajayhteistyön kehittämisestä. Vahvuuksina mm. ympäristövastuun ja vastuullisuuden toimeenpano, vastuullisuusraportointi, vastuullinen tuotantoketju, yrityksen ympäristöjärjestelmien rakentaminen ja ympäristöjohtaminen, strateginen suunnittelu ja sen jalkauttaminen.