Skip to content

Valmentajat ja kouluttajat

Taru Maamies

(DI, TkL), yritysvalmentaja, Laurea-ammattikorkeakoulu

Taru on kokenut ja tuloshakuinen liiketoiminta- ja muutosjohtaja sekä yritysvalmentaja. Tarun vahvuuksia ovat mm. strategialähtöinen liiketoiminnan kehittäminen muutostilanteissa sekä johtamisen, esihenkilötyön ja henkilöstön osaamisen kehittäminen. Tavoitteena motivoitunut, itseohjautuva ja muutoskyvykäs työyhteisö.
MUUVO-hankkeessa Tarun vastuulla ovat osaamisen johtamisen ja osaamisen kehittämisen valmennukset sekä muutoksen hallinta. Tarun taustaan voit perehtyä tarkemmin osoitteessa http://www.linkedin.com/in/tarumaamies

Marko Korkeakoski

(KTM), yritysvalmentaja, Metropolia Ammattikorkeakoulu

Marko on vastuullisuuden ja kestävän kehityksen lehtori ja kouluttaja. Hän on kansainvälinen verkostoituja ja uusien ajatusten herättelijä erityisesti vastuullisuuden saralla. Vastuullisuusajatteluun hän on johdattanut paitsi lukuisia opiskelijoita myös yritys- ja orgaanisaatioedustajia.

Mika Launikari

(FT, KTM), kouluttaja, Laurea-ammattikorkeakoulu

Mika on koulutuksen ja työelämän kansainvälistymisen asiantuntija, jonka erityisosaamisalueet ovat uraohjaus, osaamisen kehittäminen, monikulttuurisuus ja kansainvälinen liikkuvuus. Mika on toiminut julkishallinnossa Suomessa ja Euroopan unionin instituutioiden palveluksessa. MUUVO-hankkeessa Mika keskittyy itsensä johtamisen, osaamisen tunnistamisen ja kehittämisen sekä muutosjohtamisen asioihin erityisesti yksilön näkökulmasta.
Lisätietoja Mikasta www.launikari.eu (+Mikan väitöskirja: ‘Homo interculturalis – Identity, interculturality and career learning within EU institutions’)

Perttu Pohjonen

(MMM), kouluttaja, Metropolia Ammattikorkeakoul

Perttu on sitkeä, kokenut ja ratkaisusuuntautunut kestävän kehityksen sanansaattaja, muutoksentekijä ja sparraaja. Hän on saanut kattavan työkokemuksen hankinnoista ja kilpailuttamisesta sekä toimittajayhteistyön kehittämisestä. Vahvuuksina mm. ympäristövastuun ja vastuullisuuden toimeenpano, vastuullisuusraportointi, vastuullinen tuotantoketju, yrityksen ympäristöjärjestelmien rakentaminen ja ympäristöjohtaminen, strateginen suunnittelu ja sen jalkauttaminen.