Skip to content
Home » Kirjoituksia » Mikro-oppiminen ja täsmäslotit oppimisen tehokeinoina

Mikro-oppiminen ja täsmäslotit oppimisen tehokeinoina

Tutkintoon tähtääville koulutuksille on paikkansa, mutta työpaikoilla tarvitaan myös toisenlaisia koulutus- ja oppimismahdollisuuksia. Viime aikoina on havahduttu laajemmin työelämälähtöiseen oppimiseen, esimerkiksi täsmäoppimiseen työnantajan järjestämässä koulutuksessa. Työnantajan näkökulmasta on toivottavaa, että oppiminen tapahtuisi arkisesti työyhteisöissä ja työpaikoilla.

Lyhyt pysähtyminen ja osallistuminen koulutukseen tuovat parempia tehoja työhön kuin monen tunnin kestävät koulutukset.

Jatkuvan oppimisen myytinmurtajat -podcastin jaksossa Koulutus on pitkäkestoista ja johdettava tutkintoon puretaan tutkintokeskeiseen opiskeluun liittyvät myytit. Jaksossa keskustellaan mikro-oppimisesta ja pohditaan, milloin ja miksi koulutuksen ei tarvitse johtaa tutkintoon sekä miten digiajassa voidaan löytää täsmäslotteja henkilöstön koulutukseen.
Keskustelua vetävät Urbaania kasvua Vantaa -hankkeen yritysvalmentajat Marjo Huhtala ja Heli Tuulenmäki ja heidän vieraanaan keskusteluun osallistuu osaamisen ja johtamisen kehittäjä Marja Viluksela. Jatkuvan oppimisen myytinmurtajat -podcastsarjan on tuottanut Urbaania kasvua Vantaa -hanke.
Kuuntele jakso:
https://open.spotify.com/episode/6PXSFoeBzg7eZ3zmNhWBD2?si=BmKJdbdYQFKjcLbVHQEaqA&nd=1